Lisäksi heittelin mitä mieleen tulee. Lisäsin vielä ripauksen sokeria, ja laitoin lorauksen omenaviinietikkaa. Ketsuppi olisi käynyt myös. Soijakastiketta voisi laittaa vähän makua antamaan.
Lisätään pakastevihannessekoitusta ja pussi täysjyvärakettispagettia. Pakkasesta tai tölkistä voi vielä lisätä papuja, jos sattuu olemaan. Spagettia on hyvä sekoitella hyvin.
Odotan yleensä, että spagetti on jo kiehunut ja lisään sitten tomaattipurkin. Olen huomannut, että heti kun laittaa tomaatin, alkaa spagetti hakeutua kohti kattilan pohjaa ja ei tarvitse kuin sekunniksi unohtaa vahtia, se voi jo yrittää alkaa palaa pohjaan.
Keitellään ja käännellään, kunnes pata on kypsää ja valmista. Vettä tietysti lisäillään aina tarpeen mukaan vedenkeittimestä lisää. Siinäpä se ohje.
Ensin tämä voi olla hyvin irtonaista, mutta kun se hetken on kannen alla siinä hellalla jäähtymässä, niin se on kohta yhtenä paakkuna, jolloin lisään vielä kylmää vettä kattilaan ja sekoitan sen irti.
Tämän ruuan syön mieluusti saman päivän aikana pois.
Yö jääkaapissa tuo lisää yrttien ja mausteiden makua esille, mutta ihan viikon satsia en yleensä tee kerralla jos käytän pakastekasvissekoitusta. Parempaa jopa tulee mielestäni, jos käyttää pelkkiä porkkanoita vihanneksena. Pakastevihanneksissa kun on se kukkakaali joukossa. Vähän aikaa menee ok.
Hintaa tälle ihan hyvänkokoiselle kattilalliselle ruokaa tuli noin alle 4 euroa (vuonna 2021).
Aikaa kului alle puoli tuntia.
Kommentit
Lähetä kommentti