Media kuulutti kansalaisia alkamaan kesäkurpitsatalkoisiin, koska sadosta on tulossa suuri.
Tein jääkaapin ylähyllylle tilaa. Lähdin ison kassin kanssa kauppaan hakemaan kesäkurpitsoita.
Aioin ostaa jääkaapin ylähyllyn täyteen kesäkurpitsaa.
Kun pääsin Prismaan asti illalla, oli kesäkurpitsalaarin pohjalla yksi ainoa kesäkurpitsa.
Kaikki kuvat epäonnistuivat. Kuvanmuokkauksen jälkeen totesin, että olisi ollut helpompi piirtää se käsin.
Sienestä ja kesäkurpitsasta tuli silti iso lautasellinen.
Laitoin tilkan vettä pinnoittetulle pannulle, annoin vesitilkan alkaa kiehua. Sitten vesi pois, pannulle sieni ja kesäkurpitsa. Ei öljyä.
Lisää vettä jos alkaa kuivua liikaa.
Ei mausteita.
Tosi hyvää. Provencen maustesekoitus joskus sopii kesäkurpitsan kanssa.
Kesäkurpitsaa sieniä ja perunaa. Puolukoita.
Vihannespelti.
Kesäkurpitsatalkoilu. Halvalla ja helposti vihannesta. Hinta oli nytkin vain 1,29 €/kg. Kaksi euroa kiloltakaan ei olisi vielä kallis.
Lähi- Salessa kävin, oli 2 € kilohinta espanjalaiselle kesäkurpitsalle. Eivätkö kesäkurpitsatalkoot olekaan vielä alkaneet?
Ehkä talkoot pian käynnistyvät toden teolla.
Sieniä pitää miettiä, koska jos joka kesäkurpitsan kaverina pitää olla sieni, niin sienetkin tulevat maksamaan. Pitää alkaa vähentää näitä kulinaristisia vaatimuksia jossain kohtaa.
Viime vuonna kesäkurpitsaa oli. Lanttu oli suosikki.
Sienet ja kesäkurpitsa olivat makupari.
Kesäkurpitsa säilyy hyvin jääkaapissa. Pitää tarkkailla etteivät ala pilaantua takaa, tai jäätyä.
Sienet pitää ottaa pussista ulos, etteivät lahoa. Sienet voi pelastaa paistamalla ja pakastamalla.
Kesäkurpitsat voi pelastaa kuutioimalla ja pakastamalla kunnes pystyy käyttämään ne.
Jatketaanpa juttua, luvassa lisää kesäkurpitsoita, ja myös muuta.
Kommentit
Lähetä kommentti