Tänään jatkojalostetaan eiliset kastikkeet paremmaksi herkkuruuaksi Couscousin kanssa.
Tänään keitellään sitä surutta pannulla ja haihdutetaan kokoon se raa-an tomaattimurskan liemi.
Hyväähän eilinen kastike oli vastakeitettynä ja into päällä. Aamulla se oli ensimmäinen hätäapu nälkään perunoiden kanssa.
Sitten alkoi jo vähän mietityttämään. Mutta onneksi on keksitty couscous. Viiden minuutin keittoajalla valmistuva helppo ruoka.
Kaatelin puoli pakettia couscousia kiehuvaan veteen. Kuvassa näkyy millaista siitä lopulta tuli valmiina.
.
Laitoin ihan ripauksen kurkumaa ja currya, että couscous muuttui keltaisen väriseksi.
Suolaa, sekä kunnon lorauksen sweet chili - kastiketta.
Kaatelin pakastepusseista maissit ja herneet.
Kun couscousit alkoivat olla valmiit noin 5 minuutissa, laitoin kannen päälle ja annoin hautua hetken.
Hyvää oli!
Couscous on minulle sellainen ruoka, etten välitä tätä syödä liian vähäsuolaisesti.
Makuaisti tottuu kaikkeen, ja joku toinen varmaan tästäkin sanoisi, että suola puuttuu.
Silti couscous ei maistu minulle yhtään millekään ilman sooseja ja mausteita.
Useimmiten käytän öljytöntä chilikastiketta.
Kommentit
Lähetä kommentti