Kun heittelee vähän sekalaisessa järjestyksessä aineksia pataan, eivät kaikki kiehu mössöksi, mutta pahimmat kovikset on helpompi syödä.
Kiinankaalin loppupää, kesäkurpitsa ja porkkanat.
Pilkoin kiinankaalin ja omenaa pieneksi minuuttihyrrällä, ja laitoin kiehumaan porkkanoiden kera.
Vähän jotain makeaa maustekastiketta tai siirappia, kuten tomaattiruuissa on tapana.
Kesäkurpitsasta tein raastetta, joka meni kattilaan myös.
Mausteeksi currymaustetta n. 2 tl, sekä maun mukaan mustapippuria ja chiliä. Oreganoakin rutistin pari hyppysellistä mukaan.
Viimeisenä ennen tomaattimurskaa.
Osa kiinankaalista ehti pehmetä enemmän, toiset jäivät raaemmiksi.
Maistui tavalliselle mutta mahtavaa, että sai sen kiinankaalin nysän jääkaapista pyörimästä.
Lautaselle, lämmitä, syö ja toista.
Currymausteessa on kerralla kaikki hyvä Kurkuma ja kaikki. Antioksidanttia ainakin.
Oregano on aromikas.
Kiinankaali kuuluu lehtivihreisiin eli "Green leafy vegetables", joita monesti kehutaan ja käsketään syömään. Kiinankaalta saa nyt kotimaisena hyvin. Se säilyy pitkään jääkaapissa.
Kastikkeesta voi tulla tomaattimurskalla vetistä, joten siksi jatkojalostus on hyvä idea seuraavana päivänä, nyt couscousin kanssa. Tee ruuasta vielä parempaa:
Kommentit
Lähetä kommentti