- Jäistä banaania
- appelsiinin paloja
- appelsiinin kuorta (sekaan, ja koristeeksi)
- soijajogurttia
- tilkka vettä
Ripottele päälle appelsiinin raastettua kuorta, aromiksi. Nautitaan heti, tämä alkaa heti sulaa.
- 1-2 jäistä banaania pilkottuna
- Iso lusikallinen soijajogurttia
- pari mustikkaa
- pari-kolme mansikkaa
- 1/2 tl vaniljasokeria
Piti tehdä pelkkä mansikkajälkiruoka, mutta samassa pussissa oli mustikoitakin ja niitä meni varmaan pari kappaletta ainoastaan. Ja näin mustikanväristä tuli.
Reunalla vähän vadelmamarmeladia.
Marjasekoituksesta otin vain mansikat, mutta äkkiä sieltä mustikkakin tipahtaa. Minusta violetti väri oli ihan hyväkin.
3. Jälkiruoka sitruunasta
- Jäistä banaania,
- soijajogurttia
- sitruunaa
- sitruunan kuorta
- tilkka vettä
- 1/2 tl vaniljasokeria, halutessa
Sama kuvio muuten, mutta tilalla sitruunaa. Unohdin laittaa vaniljasokeria.
Raastoin sekaan sitruunan kuorta, niin aromi voimistui. Muutama pala varsinaista sitruunaa. Tämä oli näistä kirpein jälkiruoka. Koristeena sitruunan paloja, mutta ne eivät oikein olleet muuta kuin koristeita.
Voi toki maistaa ensin: Esimerkiksi luomusitruuna ei välttämättä aina yllättäen olekaan liian kirpeää. Se riippuu varmaan lajikkeesta tai sadosta.
Tämäkin oli hyvää.
Kolme jälkiruokaideaa täynnä vitamiineja, toivottavasti maistuu. Ks. myös seuraava viikon ruokasuunnitelma.
- Jälkiruokaa riisistä +muuta
- Ruis-puolukkavaahto onnistuu sähkövatkaimella:
Kommentit
Lähetä kommentti